Jaz sem čisto brez besed

Res.
Zdaj vidim, da nisem nikjer napisala, da me zadnji teden sploh ne bo

Mojmojček hvala ker si vskočila

posebej zato, ker vem, da res nimaš časa. Presenetile ste me pa tako, da me je skoraj odneslo iz hlač
Mojcej polhn kufer te imam s pritoževanjem! Ploščice so fenomenalne

Resno. Hehe, še posebej za to, ker vem, da jo narediš v potokih potu in jo potem gledaš in barvaš in popravljaš in.. več ko jih bo, manj boš trpela zraven
Marna, ti si šefica! Žuti mački so očitno res prava inspiracija

Popolni so!
Bradačka tebe sploh ne vem če bi omenjala

tvoji srčkonosi mucki so nadkrasni, ptički ... še dobro, da jih mački ne morejo pospraviti

Nehaj s pretirano skromnostjo

Mačjelovke bodo vesele vseh živalic, ki jih ni treba spravit s ceste, preden so podobne same sebi, če pa zraven še ne lulajo, kakajo, ne puščajo dlak, ne praskajo pohištva... Haha, mislim da sem vse povedala
Mravljica tebi se je odpeljalo in odfecljalo! Niti v sanjah nisem upala pomisliti na tako obsežne kolekcije, donirane iz čistega veselja. Pujski

in toliko raznih muck
DarjaD, jaz sem navdušena nad štrikančki, sploh ko sem videla da se na tvoji fotki muc igra z njo. Mislim, da bi tudi tole šlo, morda bi celo stvar malce nadgradili, priskrbeli bi mačjo meto in bi jo natlačila med filo in bi nastal neke vrste mini kicker. Nekateri mački so čisto ubrisani na meto. Jaz te bom nafehtala še za navodila, če niso prezapletena... Ko sem jih zagledala, me je prijela štrikalna mrzlica... spet
Nadsrečna sem pa, ker sem se spomnila na Petrine poslikave, ko sem zagledala prazne neskončne bele krožnike. Mily, vem, da niti ni na meni, da se ti zahvaljujem, ampak vseeno iskreno hvala, da si prispevala svoje pisane ideje

Ker pa spremljam blog, vem da tile niso edini in bom hudo vesela, če pokažeš še ostale krožnike (da jih jaz ne premetavam k sebi in potem lepim tukaj).
Vse, ki ste "zamudile" to stojnico se nikar ne sekirajte. Stojnice bodo še. Upam, da bi v prihodnosti punce uspele nekatere stvari ponuditi tudi na strani (zaenkrat je težava to, da to zahteva hudo ažurnost in nekaj logistike, za kar trenutno nimajo časa, oz. osebe, ki bi to počela).
Jaz sem žalostna, ker sem svoje mucke poslala preden sem šla, pa smo nekaj zamutile z naslovi in mucki niso prišli

Upam, da se vsaj vrnejo, saj so bili poslani priporočeno in bom jutri prosila za poizvedbo. Včeraj sem šla skozi to temo, pogledala na FB in par blogov in bila iskreno ganjena, ker ste bile tako pridne in predvsem tako pripravljene pomagati. Z Mačjelovko Evo se še nisem nič slišala, tako, da še nimam nobenega poročila iz Mosteca. Vse kar vem je, da so natisnjene nove majčke in meni se zdijo kul