Bom mejhen vskočila, ker Vixi nekje namaka svojo prečastito
DarjaD - jaz znam nakvačkati dve vrsti, potem se moje znanje konča, štrikala sem, tako zares, nazadnje v osnovni šoli, tako da bo tole vprašanje verjetno izpadlo mejhen bedasto, a če ne bom vprašala, ne bom vedela. Mucek, ki si ga prilepila mi je sicer zelo všeč, nisem pa prepričana, da bi v tej velikosti šel v prodajo. A se da narediti mini kopije? Takšne za na ključe, telefone, za v žep ... podobno kot pri fimo muckah?
Kot je že Vixi napisala, je naš cilj ustvariti čimveč takih izdelkov, ki bodo všečni in se bodo tudi prodali. Škoda je vašega časa in denarja za nekaj kar bo ostalo v škatli. Če sodim po sebi, tudi če sem brez denarja, nekje izbrskam kakšen € ali dva za kakšno malenkost, zelo težko v takem primeru dam 10€, kljub temu, da mi je kakšen izdelek res všeč.
Kiara - piknik se začne ob 10ih in traja do 19ih. Link
http://www.osvoboditev-zivali.org/index.php?arhv=25629 Ne vem sicer kdaj točno punce tam, ampak kolikor se spomnim iz prejšnjih piknikov so bile vse stojnice najkasneje okoli 12ih že zasedene.
Glede nakita pa ... moje mnenje, ki ni nujno da šteje

in upam da me boš tudi prav razumela. Jaz navijam za to, da bi se na stojnici prodajali le, ali vsaj večinoma izdelki povezani z mačkami. Vendarle je to stojnica Mačjelovke. Če nimaš časa, ni panike. Kot je zapisano že na začetku teme je to poziv za tiste, ki imajo čas, voljo, energijo, predvsem pa imajo radi mačke in bodo kakšno stvar naredili z največjim veseljem. Ne gre za to, da čim bolj zafilamo stojnico ter iz predalov poberemo ostanke, ki se nam valjajo in ne vemo kaj bi z njimi. Niti ni to edina stojnica, ki bo. Ta je datumsko najbližje, zagotovo bo še kakšna tudi v prihodnosti
asyyka - več kot dobrodošel je kakršenkoli nakup. Več kot jih bo, bolj bomo veseli, še bolj pa male kosmate mrcine

. Sama ne poznaš nikogar v Ljubljani? To bi bilo še najlažje in najbolj praktično ter poceni. Sicer pa se poskusi za poštno dostavo dogovoriti z Vixi ali Sonjo, ki trenutno izdelujeta mačke. Ali pa si soboto rezerviraš za izlet in pohajkovanje po Ljubljani in se vmes ustaviš še v Mostecu

Je tudi sicer lušten piknik, je veliko zanimivih stvari na kupu