Pozdravljene..
Res mi je hudo, ker ne morem biti prisotna na forumu ves čas...Vsake toliko vas le pregledam malo

, bom pa vsak čas bolj pridna, ker vem, da bodo počasi spet zelo aktualne stekleničke upanja....
Takole, v Mladinskem centru v Velenju, to leto zopet zbirajo hrano, različne potrebščine in ostali materijal za socialno ogrožene družine in posameznike, ki pa jih ta čas, žal ni malo.
Obračam se na vas, ker vem, da imate čut za ljudi v stiski in vam ni vseeno za sočloveka, s prošnjo, da skupaj pripomoremo izboljšati vsak kakšen trenutek tem ljudem.
Prišla sem na idejo. Ker bodo ob zaključku te akcije imeli v mestu tudi bazar. kjer bodo prodajali različne izdelke, da bi vsaka med nami, ki bi lahko pogrešila kakšen svoj izdelek darovala le tega. ki bi ga oni potem lahko na bazarju prodali.
Prosim za pomoč, ker mimogrede tudi v mladinskem centru nam vedno skočijo na pomoč s svojimi prostovoljci, materijalom in prostorom, ko je treba izdelovati stekleničke upanja..
Prilagam link, da boste vedele za kaj gre
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 13&index=1Če želite pomagati me lahko kontaktirate na zasebca ali mi pišete na mail:
lidijasolinc@gmail.com