Se dobijo Logatčanke na kavi... No dve Logatčanki pa ena Ljubljančanka pa ena Dolenjka... V bistvu ena Logatčanka pa dve Ljubljančanki pa ena Sevnčanka...
Oh, kakorkoli, se dobijo na kavi. Na kavi pa na pici in napolitankah. No na kavi in napolitankah, pico pa Logatčanka tako čudno razreže, da bi lahko bla tud...
V bistvu ni važno, ker med vsem tem zvlečejo en kup orodja, predvsem gospodinjskih pripomočkov in cele saržerje fima na mizo in potem...
Najbolje bo, da slike objavim a ne?
Fiki Style:

Mojcej prosto po Fiki in prosto po vixi:

Vixi in Mojcej in cela kolonija srečo prinašajočih črnih mačkic:

Sonja ves čas pridno zvija in pritrjuje hakeljčke. Vmes pokaže nekaj kvantni fiziki podobnih trikov s fimom, gospodinjskimi pripomočki in podobno. Mimogrede naredi kalup za magnete in jih naproizvede eno kolonijo iz šekastih zmečkanin. (takole med brati, ženska po moje čara

)

Krzno na fotki je seveda popolnoma plastično in umetno. Dooh!
Trenutno so pri meni v karanteni, nove domove pa bodo iskale na Mačjelovkini stojnici. Vse micice so zdrave in igrive. Vse prinašajo srečo. Informacija je iz prve roke saj sem jih lastno ročno, po novozapadlem snegu varno pripeljala domov, še slepe. Spregledale so naslednji dan
Fikislava se je pač morala oddolžiti za res nenavadno razrezano pico in vixi je šla domov bogatejša za ene uhane (še ne fotodokumentirane). Sonji se ni bilo treba oddolžiti za nič, pa je vixi šla domov bogatejša za še ene uhane (tudi ne dokumentirane). Nisem prepričana, da ste kaj razumeli, bom povzela takole - ne vabite me na obisk, ker:
- prinesem s sabo olive in cele pojem sama
- težim za kavo in se zmrdujem nad kajenjem na mrazu
- pojem pol vrečke napolitank sama
- izsilim najmanj dvoje čudovite uhane
- naredim nekaj malenkosti, potem pa se na otoku hvalim s tistim, kar ste ustvarili vi