www.otokzakladov.com
http://www.otokzakladov.com/

Srčne mamice
http://www.otokzakladov.com/viewtopic.php?f=38&t=8911
Stran 1 od 1

Avtor:  otroci [ 25 Okt 2017, 19:53 ]
Naslov prispevka:  Srčne mamice

Tole sem dobila na meil.
Sama jim redno pomagam,z izdelki ali licitacijo.
Če lahko katera priskoči na pomoč,bodo zelo vesele.

SPOŠTOVANI!Pišemo vam v imenu dobrodelnega društva SRČNE MAMICE. Združile smo se z namenom, da pomagamo najmlajšim - tistim, ki dneve preživljajo v kateri izmed slovenskih bolnišnic ter tistim, katerih starši živijo v finančni stiski. Naše dobrodelno delo se je začelo februarja 2012 in od takrat smo pričarale nasmeh že na kar nekaj otroških obrazov. Z igračami, knjigami in medicinskimi aparati smo opremile Pediatrično, Ortopedsko in Očesno kliniko v Ljubljani, Rehabilitacijski center Soča, Pediatrični oddelek UKC Maribor, bolnico v Celju, bolnico Slovenj Gradcu, bolnico Franca Derganca, bolnico Brežice, bolnico Jesenice, EINTN Ljubljana, otroški oddelek v Jesenicah, Pediatrični oddelek SB Izola.

Naše Društvo deluje v večini preko donacij članov. Ti darujejo predvsem igrače in knjige. Za ostalo pa smo se odločile, da kupimo same glede na naše finančne zmožnosti. Denar zbiramo na različne načine: preko dražb, zbiranja praznih kartuš ter donacij posameznikov in podjetij.

Trenutno je naša akcija usmerjena v Pediatrični oddelek SB Trbovlje in naš cilj je zbrati 3000 eur, s katerimi bomo kupile aparat za merjenje kisika v krvi in izdelke, s katerimi bomo malčkom izboljšali bivanje na oddelku.

Na vas se obračamo s prošnjo, če bi nam pri naši akciji lahko kako pomagali in sicer z darovanim izdelkom, ki ga bi ponudili v naši prihajajoči dražbi (potekala bo v prvi polovici meseca novembra 2017 na FB strani skupine Srčne mamice). Z zbranimi sredstvi bomo skupaj pomagali, da na oddelku pridobijo opremo, ki jo potrebujejo.

V primeru, da se odločite za donacijo, pošljite darovan izdelek ali darilni bon za storitev po pošti na naslov Srčne mamice, Anja Žaberl, Jesenovec 14, 4228 Železniki oziroma, fotografijo darovanega izdelka na iris1510@gmail.com (skupaj z opisom izdelka in redno ceno le-tega) do 31.10.2017. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov po dogovoru z Iris 041-639-260.


ZAHVALJUJEMO SE V NAŠEM IMENU TER V IMENU MALIH JUNAKOV.


Srčen pozdrav!Nina, Natalija, Maša, Iris, Ines, Anja

Avtor:  Atenka [ 06 Nov 2017, 18:56 ]
Naslov prispevka:  Re: Srčne mamice

Hvala, da si tole objavila. :ymhug:

Upam, da se še katera odloči kaj darovati - saj zbirajo izdelke še ta teden, do 11.11. 2017

Avtor:  petrovka [ 08 Nov 2017, 08:01 ]
Naslov prispevka:  Re: Srčne mamice

To, da so podaljšali, je pa dobra novica. Sem bila prepričana, da sem zamudila. Grem zapakirat :) .

Avtor:  otroci [ 08 Nov 2017, 09:23 ]
Naslov prispevka:  Re: Srčne mamice

SUPER punce!!
Dekleta bodo zelo vesela.

Vabljene tudi da licitirate.
Sama sem dala nekaj izdelkov,rada pa tudi licitiram.
Lani sem recimo otroške knjige in sestavljanke dobila po zelo ugodni ceni.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/