www.otokzakladov.com

Dobrodošli na ustvarjalnem forumu.
Danes je 02 Maj 2025, 18:52

Vsi časi so UTC [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 298 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 04 Okt 2009, 12:24 
Odsoten
Otoški jajček
Uporabniški avatar

Jaz sem pa danes kupila en kroznik od Mily ;;) Pozor, prijazen pes. Ful je lep! Na naslednjem lahko pise Pozor, lacen pes ;)

A so kaka navodila za vzdrzevanje? Se barve slucajno kaj okrusijo, "sperejo"?

Spletna stran: http://www.blup.si

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 04 Okt 2009, 13:09 
Odsoten
Otoška kokoška
Uporabniški avatar

Kraj: Logatec-Ljubljana
Sem bila na Gmajnicah danes :D Imam dve tanovi majčki in eno Bradačkino skledico, da bodo moji mački iz fensi skledice jedli :x Lahko pa bi zapravila precej več, tako strašno pridne ste bile. Muckov so cele skledice in kar dobro gredo :ymapplause:
Sem ful vesela, ker se ljudje kar radi ustavijo ob pisani stojnici, če pa še kdo odlaša, punce bodo tam do 17h :ymhug:

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 11 Okt 2009, 19:28 
Odsoten
Otoški jajček

Punce najlepša hvala za vse izdelke! :ymhug: zmaj tvoje predpasničke sem dobila, res so zeelllllloo lepi. obe stojnici sta fenomenalno uspeli in moram reči, da so ljudje segali po prav vseh izdelkih.
glede krožnikov in pranja. Smo poklicale avtorico krožnikov in se te lahko perejo v pomivalnem stroju.

Hvala punce še enkrat, najboljše ste! :-*

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 19 Nov 2009, 17:54 
Odsoten
Otoški jajček

Ojla vixi,
izdelava mucke na prvi strani je tako nazorna, da bom tudi sama kakšno naredila. Zanima pa me, kje se nabavijo verižice za obročke za ključe. jaz sem dobila samo obročke. :(
Hvala za odgovor in lep pozdrav vsem.

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 24 Nov 2009, 15:42 
Odsoten
Otoški jajček

Drage otočanke, da ne boste mislile, da smo se mačjelovke pogreznile v zemljo. Kje pa, smo full aktivne in v polni pripravljenosti na božično- novoletne praznike. še enkrat najlepša hvala vsem puncam, ki so poslale oz. ki so naredile izdelke.
V decembru (ter tudi v naslednjih mesecih)mačjelovka pripravlja par stojnic ( o vsem boste sproti obveščene) Seveda veste kaj sledi a ne? :ymblushing: Ker so bile na zadnji stojnici vaši izdelki pravi hit (od muck, ptičkov za srečo, do mišk, obeskov za mobitel..) nam je seveda skoraj vsega zmanjkalo, se tudi zdaj obračamo na vas za vašo pomoč pri izdelkih. Ker pa vemo, da "denar ne pada iz neba" in da tudi material za stvari ve ne dobite zastonj, bi vas prosila,(seveda, če ste za), da mi na mail posredujete vaše podatke (ter kakšen material potrebujete) in bi vam po pošti poslala material.
Ža sem bila jst tako raztresena, :ymblushing: da sem nekam založila naslove od tistih punc, ki so mi že poslale stvari, tako, da vas še enkrat prosim, da mi pošljete vaše naslove.
Torej za vse dodatne informacije sem na voljo na petra(at)macjelovka.org

Punce res ste zakon
in lep teden vam želim
Petra

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009, 22:45 
Odsoten

Tokrat bom pa tudi jaz kaj prispevala. :) A so kakšne omejitve oz. preference glede izdelkov? Pridejo v poštev tudi kakšni kompleti božičnih voščilnic? Kaj se pa najbolje prodaja? :)
Lep pozdrav!

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009, 10:15 
Odsoten
Otoško pišče
Uporabniški avatar

Kraj: Maribor
Tudi jaz vam lahko pošljem božične voščilnice.

Si pa želim, da bi se mačjelovkine punce malo oglasile in povedale kaj je na stojnici šlo dobro v prodajo, da imamo neka feedback in se vemo orientirat za vnaprej. Jaz sem recimo lani prispevala kup mačjih fimo magnetov in letos obeske za mobitele iz skrčljive plastike. Za magnete vem, da so se prodali, za obeske nimam pojma.

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009, 17:30 
Odsoten
Otoški jajček

živjo,

torej po pregledu naše "zaloge" , lahko rečem, da nam je skoraj zmanjkalo muckov za srečo, pa tudi obeski za mobitel so se več kot razpolovili, obeski so bili pravi hit med mlajšimi obiskovalkami :). Torej če vam ni odveč (pa seveda sporočite kakšne materiale bi rabile), bi bile zellloooo vesele vaših izdelkov.
Voščilnic bomo vseakor vesele, saj imamo v načrtu kar nekaj božično- novoletnih stojnic.

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 10 Dec 2009, 14:30 
Odsoten
Otoška kokoška
Uporabniški avatar

Kraj: Nadbišec
En kupček mišk bi rad vedel,
Slika

če naj pridejo na isti naslov kot prejšnje ali ima Mačjelovka kak drug naslov.

Na vrh
Odgovori s citatom  
OdgovorObjavljeno: 10 Dec 2009, 16:11 
Odsoten
Otoško pišče

Kraj: Ljubljana
Joj, kolk so pa te miške luštkane :-*!
Lp, Breda

Na vrh
Odgovori s citatom  
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 298 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Naslednja

Vsi časi so UTC [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Group